Yksityiset palveluntarjoajat

Psykologi- ja psykoterapiapalvelut

Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapiaa annetaan raskautta toivoville, raskaana oleville ja alle 4-vuotiaiden pikkulasten perheille, erilaisissa joko vauvaan tai vanhempiin liittyvissä vuorovaikutusriskin tai -ongelmien tilanteissa. Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapiassa voidaan samanaikaisesti hoitaa sekä vanhemman mielenterveyden pulmaa (tavallisimmin masennus, ahdistuneisuus tai menetyskokemukset), että vuorovaikutussuhdetta odotettavaan tai syntyneeseen vauvaan. 

Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapia ry:n sivuilta löydät tietoa aiheesta sekä listaus varhaisen vuorovaikutksen psykoterapeuteista.

Terapia- ja perhepalvelu Sauma tarjoaa ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa sekä psyykkistä tukea lapsihaaveesta vauvavuoden päättymiseen asti. Saumassa saat tukea myös perheytymishaasteisiin, kuten lapsettomuuteen, keskenmenoihin ja raskausajan ongelmiin. Toimitila sijaitsee Tuusulan Lahelassa, mutta työskentely on mahdollista myös kotikäyntien tai etävastaanoton muodossa.

Salla-Maaria Heikkinen on varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutti, joka on työskennellyt vuodesta 2003 lähtien Oys:n lasten psykiatrialla, joista viimeiset kymmenen vuotta pikkulapsipsykiatrisessa työryhmässä, 0-3-vuotiaiden perheiden parissa.

Alkupiste psykologi- ja psykoterapiapalvelut Oulussa tarjoaa psykologi- ja psykoterapiapalveluita erityisesti vauvaa odottaville ja pienten lasten perheille.

Mieltensillat psykoterapia ja työnohjaus (Sirpa-Sofia Phillips) tarjoaa psykoterapeutin apua huoliin ja ongelmiin, jotka liittyvät esim. vauvatoiveisiin, raskaus- tai pikkulapsiaikaan sekä vanhemmuuteen. Vanhempainohjausta, konsultaatiota, työnohjausta ja koulutusta. Vastaanotto Kotkassa ja Kouvolassa.

Helsingin PsykoTerapia ja Terapiapiste, Kirsi Saarela tarjoaa monenlaista psykoterapiapalvelua sekä apua vanhemmuuden haasteisiin.

Äidin mieli tarjoaa laillistetun psykiatrisen sairaanhoitajan psykososiaalista ja vertaistuellista keskusteluapua masennus- tai ahdistusoireista kärsiville äideille ja heidän perheilleen. Etävastaanotto sekä kotikäynnit Oulun seudulla.

Femeda on Helsingissä toimiva gynekologinen erikoislääkäriasema, joka tarjoaa mm. psykoterapeuttista tukea raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen. 

Preggo - raskausklinikka tukenasi tarjoaa raskauden terveyspalveluja pk-seudulla: Espoo, Helsinki ja Vantaa. Preggon psykoterapeutti tai psykoterapiaopiskelija keskustelee ja auttaa sinua ennen raskautta, raskautesi kaikissa vaiheissa ja synnytyksen jälkeen.

Synnytysvalmennus

Sylin hyvä - Kätilö Tuisku Koskelan LEMPI synnytysvalmennus® rennompaan odotukseen ja synnytykseen. Toimipiste Oulussa.