Yksityiset palveluntarjoajat

Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapia ry:n sivuilta löydät listauksen varhaisen vuorovaikutksen psykoterapeuteista. Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapiaa annetaan raskautta toivoville, raskaana oleville ja alle 4-vuotiaiden pikkulasten perheille, erilaisissa joko vauvaan tai vanhempiin liittyvissä vuorovaikutusriskin tai -ongelmien tilanteissa. Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapiassa voidaan samanaikaisesti hoitaa sekä vanhemman mielenterveyden pulmaa (tavallisimmin masennus, ahdistuneisuus tai menetyskokemukset), että vuorovaikutussuhdetta odotettavaan tai syntyneeseen vauvaan. 

Helsingin PsykoTerapia ja Terapiapiste, Kirsi Saarela tarjoaa monenlaista psykoterapiapalvelua sekä apua vanhemmuuden haasteisiin.

Äidin mieli tarjoaa laillistetun psykiatrisen sairaanhoitajan psykososiaalista ja vertaistuellista keskusteluapua masennus- tai ahdistusoireista kärsiville äideille ja heidän perheilleen. Etävastaanotto sekä kotikäynnit Oulun seudulla.

Terapia- ja perhepalvelu Sauma tarjoaa ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa sekä psyykkistä tukea lapsihaaveesta vauvavuoden päättymiseen asti. Saumassa saat tukea myös perheytymishaasteisiin, kuten lapsettomuuteen, keskenmenoihin ja raskausajan ongelmiin. Toimitila sijaitsee Tuusulan Lahelassa, mutta työskentely on mahdollista myös kotikäyntien tai etävastaanoton muodossa.

Femeda on Helsingissä toimiva gynekologinen erikoislääkäriasema, joka tarjoaa mm. psykoterapeuttista tukea raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen. 

Preggo - raskausklinikka tukenasi tarjoaa raskauden terveyspalveluja pk-seudulla: Espoo, Helsinki ja Vantaa. Preggon psykoterapeutti tai psykoterapiaopiskelija keskustelee ja auttaa sinua ennen raskautta, raskautesi kaikissa vaiheissa ja synnytyksen jälkeen.

Isla Terveys on valtakunnallisesti toimiva empaattinen etäklinikka, joka tarjoaa tukea raskauden suunnitteluvaiheesta vauva-aikaan kuuntelevalla ja kokonaisvaltaisella otteella. Islassa toimivilla psykologeilla ja psykoterapeuteilla on pitkä kokemus nimenomaan perinataaliajan mielenterveysongelmien hoidosta ja Islassa pääset myös gynekologin, kätilön, ravitsemusterapeutin tai seksuaalineuvojan etävastaanotolle.

Doctores klinikka tarjoaa etäpalveluna tukea ja hoitoa psyykkisiin ongelmiin raskausaikana, vauvavuotena sekä sen jälkeen. Hoidosta vastaa psykiatrian erikoislääkäri. Olemme erikoistuneita masennuksen, ahdistuksen, uupumuksen ja riippuvuusongelmien hoitoon. Tarjoamme sekä lääkkeellistä että lääkkeetöntä hoitoa kuten lyhytterapiaa, vanhemmuuden tukea ja tasavirtastimulaatiohoitoa. Tasavirtastimulaatio on masennuksen lääkkeetön hoitokeino, joka sopii käytettäväksi myös raskauden ja imetyksen aikana. Me yhdessä löydämme juuri sinulle sopivat keinot päästä eteenpäin!   

Synnytysvalmennus

Sylin hyvä - Kätilö Tuisku Koskelan LEMPI synnytysvalmennus® rennompaan odotukseen ja synnytykseen. Toimipiste Oulussa.