Raskaus- ja vauva-ajan mielenterveysongelmien hoito lääkärin näkökulmasta

  • to 25.4.2024 klo 1216
  • Hybridi: Helsinki/Online

Suomen Perinataalimielenterveys ry järjestää koulutuksen raskaus- ja vauva-ajan eli perinataaliajan mielenterveysongelmien lääkehoidosta ja lääkkeettömistä hoitomenetelmistä. Tämä koulutus vastaa lääkäreiden tarpeeseen saada lisätietoa lääkehoidon erityispiirteistä perinataaliajalla sekä lääkehoidon vaikutuksista raskauden ennusteeseen ja syntyvän lapsen hyvinvointiin. Koulutusta on hyväksytty osaksi erikoislääkärikoulutusta, lisätietoja KOPI-järjestelmästä.

Koulutuksen ensisijainen kohderyhmä on lääkärit, mutta myös muut asiasta kiinnostuneet terveydenhuollon ammattilaiset ovet koulutukseen tervetulleita.

Koulutus järjestetään hybridi-muotoisena. Live-tilaisuus järjestetään Helsingissä, osoite on vielä avoin. Webinaariin lähetetään linkki ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä.

Hinta: 

125€ Suomen Perinataalimielenterveys ry:n jäsenille 

150€ ei-jäsenille.


Ohjelma:

12:30 – 13:00 Perinataalimielenterveys, Tiina Riekki

13:00 -14:15 Perinataaliajan psykiatrinen lääkehoito (luennoitsija avoinna)

Tauko 30 min

14.45-15.15 Lääkitys kliinikon näkökulmasta, Tove Hertzberg

15.15-15.45 Perinataaliajan mielenterveyden lääkkeettömät hoitomuodot, Päivi Ronkainen 


Ilmoittautuminen ja maksuohjeet

MAKSUTOSITETTA VASTAAN (ei laskutuslisää)

Ilmoittaudu 31.3.2024 mennessä maksamalla osallistumismaksu ja lähettämällä siitä pankin
maksutosite sekä oma nimesi osoitteeseen perinataalimielenterveys@gmail.com. Ilmoita, osallistutko etänä vai paikan päällä. Kerro myös, oletko jäsen ja haluatko osallistumistodistuksen. Lähetämme noin viikon sisällä vahvistuksen ilmoittautumisesta ja tositteen maksusta sähköpostiisi. Osallistumislinkki webinaariin lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä. Muistathan ilmoittautua samasta sähköpostista, jonka kautta pystyt avaamaan webinaarilinkin itse tapahtumapäivänä.


Maksutiedot:
saaja: Suomen Perinataalimielenterveys ry
summa:125€ jäsenille  / 150€ muille
tilinro: FI42 5780 0720 5624 17
viite: 1009
eräpäivä 24.4.2024


LASKULLA (laskutuslisä 6,50€ / lasku)
Ilmoittaudu 31.3.2024 mennessä lähettämällä omat tai työnantajasi laskutustiedot sekä kaikkien osallistujien sähköpostiosoitteet ja nimet osoitteeseen perinataalimielenterveys@gmail.com

Kerro myös, haluavatko osallistujat osallistumistodistuksen ja ovatko he jäseniä vai osallistuvatko he pelkkään koulutukseen. Lähetämme noin viikon sisällä laskun sekä osallistujille vahvistuksen ilmoittautumisesta.
Osallistumislinkki webinaariin lähetetään osallistujien sähköpostiin koulutusta edeltävänä päivänä. Muistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteet, jonka kautta osallistujat pystyvät avaamaan webinaarilinkin itse tapahtumapäivänä.


Laskun lähettäjä: Suomen Perinataalimielenterveys ry
Laskun hinta: 125€/osallistuja jäsenille, 150€/osallistuja muille + 6,50€ laskutuslisä 

HUOM! Välttääksenne useamman laskutuslisän, kannattaa suosia saman organisaation ilmoittautumisia kerralla. 


Peruutukset ja tietosuoja
Ilmoittautuminen on sitova ja henkilökohtainen, emmekä valitettavasti voi palauttaa rahoja ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli olet estynyt, voit halutessasi luovuttaa sähköpostitse saamasi linkin toiselle henkilölle. Säilytämme kurssiosallistujien tietoja vuoden 2024 loppuun saakka ja noudatamme sekä kurssi-ilmoittautumisten että jäsenrekisterin osalta EU:n tietosuoja-asetuksia.

Jäsenyys
Jos haluat liittyä Suomen Perinataalimielenterveys ry:n jäseneksi, jäsenhakemus löytyy täältä.
Uusi jäsen: Odota jäsenhakemuksesi hyväksyntä ennen jäsenmaksun maksamista.
Jäsen: Jos jäsenmaksu (30€) vuodelta 2023 on jäänyt maksamatta, on se mahdollistaa maksaa kurssimaksun yhteydessä (yht. 155€) samaa maksuviitettä käyttäen.